Konfirmation

1024 683 admin
  • 0

Hej!

På lördagen var jag uppe tidigt och sprang och yogade innan konfirmationen. Det kändes skönt att komma ut och röra på sig. Löpningen och yogan gör att jag kan slappna av bättre och att får en stund att bara vara här och nu. Den senaste veckan har jag känt mig lite stressad på grund av att skolan och yogan startar upp och förberedelserna för konfirmationen.

Konfirmationen startade klockan elva i Annedalskyrkan och var verkligen fin. Ungdomarna sjöng vackert och jag fällde en och annan tår… Jag är väldigt lättrörd😊 och fin musik kan få mig att känna väldigt mycket. Ibland tänker jag på vad hemskt livet skulle vara om inte musik och konst fanns. Jag önskar att jag hade mer tid att ägna mig åt kultur, men just nu funkar det inte. Jag får ta vara på de tillfällen som ges.

Jag tycker också om att vara i kyrkan även om jag inte är det särskilt ofta. Det är nog för att jag är en “andlig” person. Jag tänker ofta djupa tankar och funderar mycket på livet och i kyrkan kommer man närmare det djupet. Det betyder inte att jag är traditionellt religiös, bara att jag betecknar mig som “spirituell” (låter lite flummigt, men jag vet inte hur jag ska uttrycka det på ett bättre sätt). Det är ett (av många) skäl varför jag fastnat för yogan.

Efter kyrkan åkte vi hem och förberedde festen. Våra gäster kom klockan två och vi hade det trevligt tillsammans. Vädret var på vår sida och det regnade ingenting under eftermiddagen. Det var jätteroligt att träffa alla, men tyvärr kände jag väl inte att jag hann prata och socialisera så mycket. När man är ansvarig för en stor fest har man helt enkelt inte så mycket tid att sitta ner och konversera😊.

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.