Jobbmöte, en stund på stan och förberedelser för konfirmationen

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Jag har tyvärr kommit efter med skrivandet här på bloggen, men ska berätta lite grann vad som har hänt de senaste dagarna nu istället.

I fredags var jag på skolan på möte och efter det åkte jag in till stan för att träffa Philippa. Hon kom hem från konfirmationslägret dagen innan och vi skulle uträtta några ärenden tillsammans. Jag fick en stund emellan mötet på skolan och tiden jag skulle träffa Philippa så jag satte mig på Espresso House och åt en macka och uträttade lite jobb. Det var avkopplande och skönt att sitta på uteserveringen i solen. Inte direkt något man är bortskämd med på sistone…

På eftermiddagen när jag hade träffat Philippa cyklade jag hem. Då hade Peter satt upp partytältet i trädgården och satt in alla stolar där, så jag dukade och dekorerade med blommor, som jag köpt och som jag plockat i trädgården. Det tog ett bra tag att få allt färdigt och efteråt var jag jättetrött, men Peter och jag fortsatte att jobba med att förbereda det vi kunde för maten. Vi gjorde två sallader och förberedde lite annat också. När vi var färdiga var det sent och jag stupade mer eller mindre i säng.

Kram❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.