Mycket att göra…

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Det är sent och jag ska snart gå och lägg mig. Jag är lite trött för det har varit mycket idag. I morse var jag uppe tidigt och gjorde min träning. Det var skönt att springa i solen för en gångs skull. Direkt efter det att jag duschat och ätit en snabb frukost cyklade jag till skolan och var med på möten där fram till lunch. På lunchen träffade jag en kompis från doktorandtiden. Vi gick till Latteria som ligger i Antikhallarna. Det är ett mysigt lunchställe tycker jag och jag gillar verkligen deras räksallad.

Efter lunchen cyklade jag hem och efter det handlade jag på ICA MAXI. Nu har jag köpt nästan allt inför konfirmationen, men tyvärr saknas en huvudingrediens, så imorgon måste jag åka till Willys och handla den där. Lite onödigt att jag måste åka iväg och handla igen, men inget att göra åt…

Nu på eftermiddagen/kvällen har jag städat här i huset och i yogan. Vi kommer ju att sitta ute på lördag och kommer då att använda yogans toalett. Jag hoppas verkligen inte att det blir allt för regnigt… Vi har ju satt upp partytältet, men det hade varit skönt om vi kan vara lite ute också.

Jag har jobbat lite med yogan, men inte så mycket och skrivandet har helt fått stå tillbaka de senaste dagarna… Ja, ja, så får det vara just nu. Nästa vecka har jag mer tid att komma i ordning med allt. Konfirmationsförberedelserna har helt klart tagit mycket tid den här veckan.

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.