Träning, skola, nya skor och restaurangbesök

500 500 admin
  • 0

Hej!

Det är onsdag eftermiddag och det har varit en intensiv, men ändå givande dag för mig. I morse gick jag upp halv sex. Det var tidigare än jag gjort på mycket länge, men det gick bra. Jag älskar att ha den lugna stunden på morgonen med en kort stunds dagboksskrivande, läsning i en stärkande bok, andning, meditation, min yoga och sist men inte minst löprundan. Det kan låta mycket och jag hade inte kunnat göra det när barnen var små, men nu när de klarar sig själv på morgonen går det bra.

Jag sprang ute idag fast det regnade. Det gick faktiskt helt okej. Jag frös lite grann för jag hade bara mina shorts och min top på mig, men jag föredrar faktiskt att springa tunnklädd än att ha på mig för mycket. Varje extra klädesplagg känns lite som en tyngd på kroppen😊.

Efter träningen och duschen cyklade jag till skolan. Det är tredje läsåret som jag jobbar på samma skola och det var roligt att träffa kollegorna igen. Vi hade bara en kort samling i aulan och sedan ett frukostmingel. Imorgon ska vi ha ett lite längre möte.

Efter jobbet var jag i stan och letade efter en väska, men kom hem med ett par skor 😊, så kan det bli ibland, men jag behövde skorna och jag hade dessutom ett presentkort jag ville utnyttja, så det blev väldigt bra.

Nu på eftermiddagen har jag jobbat med yogan. Jag har fixat en ny logotype. Du kan se den här:

Jag har också fixat med annonsen på google och dessutom har jag bestämt mig för att ha en yinyogaklass i nästa vecka också, så att de som vill kan prova på innan de bestämmer sig om de vill gå kursen. Klassen är på onsdag kl. 18-19 och du kan anmäla dig genom att skicka ett mejl till johanna@yogamedjohanna.se eller ett sms på: 0768-937211.

Nu ska jag snart göra i ordning mig för att cykla in till stan och gå ut och äta med Isabella, Isabellas kompis och Isabellas kompis mamma. Det ska bli jättetrevligt. Jag får rapportera imorgon om hur maten var.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.