Stormen Hans och jobb med marknadsföring

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Här sitter jag vid skrivbordet och hör regnet mot fönstren. Det har varit en riktigt höstlik dag, men jag hoppas att det bara är tillfälligt. Enligt väderprognoserna verkar det i alla fall så och jag håller tummarna att det stämmer för på lördag ska vi ju ha Philippas konfirmation och har planerat att vara i trädgården. Vi har visserligen köpt ett tält, men det vore ju mysigt om det inte ösregnade just när vi har kalaset😊.

Idag var första dagen på väldigt, väldigt länge som jag sprang på löpbandet i källaren. Det regnade och blåste så mycket att jag inte hade lust att ge mig ut. Att springa på löpbandet är jobbigare för mig än att springa utomhus. Jag tar ut mig mer och blir alltid jättesvettig. På det sättet är det bra om jag väver in en del pass inomhus då och då för jag vill ju utmana mig själv. Det kan jag förstås göra utomhus också, men det är inte lika lätt för mig.

Efter yogan och min morgonplanering har jag ägnat nästan all tid åt marknadsföring av yogan. Jag har funderat kring hur jag kan nå ut till personer som skulle vilja yoga hos mig och det är inte så enkelt (som jag skrivit om förut). Bruset bli bara “högre” och “högre” känns det som. Jag har i alla fall försökt mig på en google-annons, skrivit mitt nyhetsbrev, lagt upp ett evenemang (med gratis prova-på för nya elever i studion på måndag kl. 18-19) och ska också fundera på reklam att lägga i brevlådorna. Det är bara att kämpa på.

Nu ska jag snart fortsätta med tårtan för Philippas konfirmation som jag började på igår. Det är en choklad- och hallonmousse tårta som ska göras i flera steg. Igår gjorde jag botten av kladdkaka och för en stund sedan chokladmoussen. Nu är det hallonmoussen som är kvar och den ska Isabella och jag göra tillsammans. När den har stelnat ska vi frysa tårtorna till på lördag.

Imorgon ska jag till skolan, där vi har frukostmingel. Eftersom jag bara jobbar 30% kommer jag inte att vara med hela dagen. Det ska bli roligt att träffa kollegorna igen!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.