Övningskörning, Frölunda Torg och bakning

683 1024 admin
  • 0

Hej,

Idag har det inte blivit så mycket jobb. Jag sov dåligt på natten (hade svårt att sova för Isabella var ute sent) och var tvungen att ta igen sömnen på morgonen. Efter löpningen, yogan och min planering för dagen var klockan ganska mycket och jag frågade Isabella om hon ville följa med till Frölunda Torg. Jag skulle hämta ett par byxor där, som jag hade beställt till Josefina för hennes födelsedag. Isabella följde med och hon övningskörde både dit och hem. Det var verkligen jätteduktigt för vi körde genom en massa rondeller och det var dessutom ganska mycket trafik. Det är så kul att det går framåt med körningen!

På Frölundatorg var det mycket folk. Många visste nog inte vad de skulle göra när vädret var så dåligt. Vi stannade inte så länge, hämtade bara byxorna och köpte några småsaker på “Normal”.

På vägen hem handlade vi på ICA MAXI och sedan började vi baka tårtorna för konfirmationen på lördag. Det ska bli choklad- och hallonmoussetårtor. Vi ska göra hallon- och chokladmoussen imorgon sedan ska vi frysa tårtorna till på lördag. Jag hoppas att allt går bra. Vi ska använda agar agar istället för gelatin och jag har ingen erfarenhet av det. Jag tror jag gjorde det en gång för länge sedan, men då lyckades jag inte… Isabella säger dock att hon har lyckats när hon bakat tidigare, så jag håller tummarna att det går bra😊.

Nu ska jag läsa en stund innan jag går och lägger mig.

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.