Lite seg söndag

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Tyvärr skrev jag inte igår heller… Jag har varit lite splittrad de senaste dagarna. Jag tror det har att göra med att allt snart kör igång. Jag brukar ha svårt att fokusera då. Man är liksom lite “mellan stol och bord” som man säger på tyska (kanske säger man det på svenska också?). Det är bara att acceptera att vissa perioder är så.

Igår sprang jag upp till Delsjön igen, lika härligt som vanligt. Efteråt yogade jag där hemma.

Peter var på återvinningen på förmiddagen med en massa skräp och jag jobbade med planeringen för veckan. Jag känner mig lite halvstressad för på lördag konfirmeras Philippa och Josefina har födelsedag samma dag. Vi ska ha kalas i trädgården med vårt nya partytält och jag hoppas att det blir bättre väder än vad det är nu… Det verkar i alla fall som om det ska bli växlande, så jag håller tummarna att det inte vräker ner precis när vi har middagen😊.

På eftermiddagen fick jag inte gjort särskilt mycket. Jag var okoncentrerad och lite trött. Jag jobbade i alla fall lite med yogan. Tyvärr var jag tvungen att ställa in uteyogan eftersom vädret skulle bli så dåligt. Det var verkligen tråkigt, men det är bara att acceptera. Förhoppningsvis blir det bättre väder veckan innan yogan börjar, annars funderar jag på att ha yoga i studion för sådana som vill testa. Jag ska fundera lite till hur jag gör.

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.