Bröllopsdag och “a walk down memory lane”

683 1024 admin
  • 0

Hej!

Igår hade Peter och jag bröllopsdag och jag hann inte skriva. På morgonen sprang vi upp till Delsjön igen och badade. Det var som vanligt härligt! Efteråt yogade jag och så städade vi här hemma. På något sätt gick tiden och det blev snart eftermiddag. Vi visste att vi ville gå ut och äta, men inte var och till slut bestämde vi oss för en liten restaurang i Vasastaden. Personalen som jobbade där var trevliga, men tyvärr var jag inte så nöjd med maten… Så kan det vara ibland och det var okej ändå. Det var i alla fall trevligt att vara ute och äta tillsammans.

Efter restaurangbesöket promenerade vi nästan hela vägen hem (ledde våra cyklar). Det var väldigt mysigt i stan. Solen sken och många satt ute och åt och drack. När vi gick ner för Vasagatan visade jag Peter var jag gick på gymnasiet och var fotoklubben låg (där jag brukade hålla till i 1:an och 2:an på gymnasiet). Jag kikade in på “skolgården” på min f.d. skola (Polhemsgymnasiet), som nu tillhör Göteborgs universitet och mindes hur vi brukade stå där och spana på killar och stå i kö till bamba. Det var tider det😊!

Det är speciellt hur man minns vissa episoder och tillfällen i livet som om de vore igår även om de hände för väldigt länge sedan. Jag kommer t.ex. ihåg vilka kläder jag hade på mig första dagen på gymnasiet och var jag träffade och pratade med en tjej som sedan skulle bli en av mina bästa kompisar. Det är 35 år sedan nu… Inte klokt vad tiden går fort!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.