En mysig dag i Varberg

683 1024 admin
  • 0

Hej!

Det är lördag och tyvärr hann jag inte skriva igår för vi var borta hela dagen i Varberg. På morgonen efter träningen kom mamma och pappa och hämtade oss. Det kändes ovant att inte ha med sig någon av barnen, men som det har varit på slutet av den här sommaren var Isabella och Josefina upptagna med jobb och Philippa är kvar på konfirmationslägret.

Varberg är verkligen mysigt och vi försöker komma dit minst en gång varje sommar, men tyvärr var vädret ganska tråkigt igår. Det både blåste kallt och var molnigt, men vi badade ändå. Bredvid kallbadhuset har de ju byggt väldigt fina bryggor och hopptorn, så det var härligt att bada där.

Vi gick också en stund på stan och tittade lite i affärer. Jag köpte bara några småsaker, men tittade efter ett par sandaler. Jag har tittat ut ett par som jag vill ha, men de är ganska dyra, så jag kommer att vänta ett tag till att köpa dem i fall de kommer på rea.

På eftermiddagen besökte vi min faster och farbror och deras barn och barnbarn. Det var jättetrevligt! När jag såg de små barnen tänkte jag på mina egna och hur fort tiden går. Det var något andra sa till mig när jag var mitt i småbarnsåren. Då tyckte jag att det lät befängt, men nu vet jag att det är så. Tiden går fort och det är superviktigt att ta vara på varje dag. Samtidigt försöker jag att inte ge mig själv skuldkänslor när jag har en dålig dag. Det måste också få förekomma (och gör det från och till i mitt liv😊).

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.