Drömmar om Indien

577 1024 admin
  • 0

Det är sent och jag måste snart gå och lägga mig. Eftersom jag går upp så tidigt på mornarna blir mina kvällar inte så sena. Det är lite tråkigt ibland, men något jag har vant mig vid.

Idag har jag haft en ganska oproduktiv dag, som man kan ha ibland. Det är frustrerande när man inte får gjort det man skall, men samtidigt är det bara att acceptera. Det gäller att tänka att det kommer andra dagar, då man har mer energi och kraft och får gjort det man planerat.

Kvällen var dock lyckad eftersom jag åt middag med en god vän på “Tre Indier” (http://www.treindier.eu) inne i stan. Det är en av mina favoritrestauranger eftersom jag gillar indisk mat. Jag äter indiskt minst en gång i veckan. Ofta blir det att jag åker till Masala Kitchen (http://masalakitchen.se/nobelplatsen/). Jag tycker de har väldigt goda luncher och mätt blir man alltid.

Mina föräldrar är just nu på väg till Indien och det är jag lite avundsjuk på. Jag har rest en hel del i Asien, men i Indien har jag inte varit ännu. Jag är lite orolig för att ta med barnen dit, eftersom jag är lite rädd för att de skall få magsjuka och bli dåliga. De är inte så stora ännu och jag vill inte utsätta dem för något som kan vara farligt. Kanske oroar jag mig i onödan. Jag vet inte, men en sak är säker och det är att jag måste åka till Indien och uppleva yogan där! Är det någon av er som varit i Indien? Hur var det?

Namaste,

Johanna

P.S. En bild som är så långt ifrån Indien man kan komma, men som i alla fall påminner oss om att våren är här (trots snö och blåst idag).

25mars15

Leave a Reply

Your email address will not be published.