En dålig natt och restorative yoga

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Hoppas att det har varit en bra dag. Jag hade tyvärr en ganska jobbig natt och sov väldigt dåligt. Det verkar som om jag har kommit in i lite av en dålig vana, men förhoppningsvis blir det bättre i natt. Jag har ändrat några saker som jag vet påverkar min sömn och hoppas att det ska ge resultat.

Eftersom jag sov så dåligt på natten låg jag kvar i sängen mycket längre än jag brukar. Jag gick inte upp förrän klockan nio och jag är väldigt tacksam att jag kunde göra det. Det hade inte gått om jag hade haft undervisning på morgonen, men onsdagarna är ju den dag då jag inte är i skolan, så jag hade tur. Hur som helst så blev hela mitt schema upp och ned och jag fick strukturera om. Det dröjde till strax innan lunch innan jag kunde springa och då ösregnade det ute, så jag beslutade mig för att springa på löpbandet. Det var faktiskt skönt och blev en bra träningsstund. Yogan gjorde jag inte förrän på eftermiddagen och då blev det en klass med “restorative” yoga. Det är yoga, där man håller positionerna länge precis som i yinyogan, men man använder dessutom olika “props” eller hjälpmedel, det vill säga klossar, filtar och kuddar. Jag hade en väldigt skön yogastund och avslutade med en kort meditation och min andningsövning. Ibland är det verkligen skönt att fokusera på att varva ned, speciellt idag eftersom natten var så jobbig.

På grund av att jag gick upp senare så har jag inte hunnit jobba så mycket med yogan idag, men jag har det viktigaste. Imorgon börjar min barnyoga och jag ska göra lite extra för den under dagen. Jag ska ju till skolan på morgonen, men sedan har jag resten av dagen att jobbamed yoga, vilket känns skönt. Det är också bra att jag har mer tid på fredagarna för yogan nu när jag inte jobbar så mycket i skolan, som jag gjorde förra terminen. Jag är fortfarande inte riktigt i fas med allt jag vill göra, men förhoppningsvis blir det snart bättre.

Nu ska jag jobba lite med min planering för resten av veckan och fortsätta med min visionboard för 2023, som fortfarande inte är färdig.

Ha en fin kväll!

Kramar

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.