En grå måndag

768 1024 admin
  • 0

Hej från ett grått Göteborg! Hur har du det? Hoppas att det är ljusare hos dig. Klockan är strax över halv fyra här och jag ska snart gå och göra mitt mellanmål som jag ska äta innan jag går till yogastudion och undervisar.

Idag har jag haft en mellanbra dag. Min energinivå har inte varit så hög. Jag tror verkligen att jag sover för lite och ska försöka få in åtminstone en halvtimme mer sömn varje natt. Jag tränar ju ganska mycket varje dag och det kan säkert också påverka mitt sömnbehov. I alla fall, så kändes löpningen helt okej i morse och yogan var riktigt skön.

Jag har strukturerat upp mina dagar så att jag jobbar med skrivandet på förmiddagen (om det inte är något akut jag måste göra med yogan). På det sättet får jag verkligen gjort något med texterna och det känns bra, även om jag fortfarande inte är så effektiv som jag önskat att jag skulle vara.

Snart börjar mina yogalektioner. Idag kommer vi att ha ett nytt tema och en ny sekvens. Det är alltid lite smånervöst när jag ska gå igenom sekvenserna för första gången, eftersom jag inte vet hur lång tid positionerna tar. Jag försöker alltid att ha några extrapositioner i fall det skulle behövas, så att programmet inte blir för kort, så egentligen behöver jag inte oroa mig.

Ikväll efter undervisningen ska jag försöka att inte jobba med datorn över huvud taget utan jag ska bara vara med familjen och sedan ta det lugnt och läsa. Får ta nya tag i morgon istället. Känner att jag behöver en paus helt enkelt.

Ha en fin fortsättning på dagen!

Namaste och kramar,

Johanna

Mina sekvenser

Leave a Reply

Your email address will not be published.