En trött fredag

1024 1024 admin
  • 0

Klockan är över halv sex och snart kommer jag att sluta jobba framför datorn, i alla fall på internet. Jag behöver fortfarande skriva mer på roman nummer två. Idag har jag nämligen inte hunnit skriva så mycket som jag planerade.

I morse startade jag min egen yogautövning och sedan hade jag min trevliga fredagsgrupp. Det är alltid en speciell känsla på fredagar. Jag undervisar bara en timme och har sedan tid att arbeta mer med skrivandet och andra saker som behöver göras.

Innan jag började jobba vid datorn var jag ute och sprang. Idag kändes det ganska trögt (precis som igår). Jag tror jag har en infektion i kroppen, men hoppas att den försvinner under helgen. Mina döttrar är förkylda, så det är kanske något som går.

I alla fall är jag väldigt nöjd med en sak idag. Jag har äntligen kommit igång med mitt instagram-konto och min blogg för Studieglädje, dvs. min bok Alla kan lyckas med sina studier. Jag vill skriva om saker som rör studiemotivation, men kommer att dela vissa delar av innehållet här, för i boken skriver jag också om yoga, meditation, andning och mindfulness.

Mitt första instagram-/blogginlägg handlade om meditation, ett av mina favoritämnen. Ni kan läsa inlägget här.

Nu skiner solen in i mitt arbetsrum och det är underbart. Jag måste säga att jag är lite trött på det kalla vädret och hoppas verkligen på lite mer sol och värme framöver. Det har varit en hektisk vår med lite för lite vila och det känns i kroppen. Skall försöka att njuta i helgen :-).

Vill passa på att tipsa om yoga games här i Göteborg. Jag hade jättegärna gått, men imorgon har mina barn balettuppvisning och sedan åker vi upp till Tjörn. Mer info om eventet hittar du här.

Ha en jättefin fredag!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.