Härlig söndag med yoga, löpning och en stund i Stenungsund

1024 1024 admin
  • 0

Hoppas att ni haft en fin söndag än så länge! Jag var på Möllan hela dagen igår och såg två jättevackra balettuppvisningar. Det är så roligt att se barnen dansa och jag är verkligen superstolt över mina tre tjejer!

Igår kväll åkte vi upp till Tjörn. Det var skönt att komma hit igen. Vi har inte varit här på länge, eftersom mamma och pappa har varit bortresta. Det är alltid en speciell känsla att vara här. Det är tystare och lugnare och kanske slappnar jag av lite mer… Jag har ju känt mig ganska sliten på sistone. Känner att jag inte riktigt kommer till ro och att jag alltid har något i huvudet. Det kommer att bli bättre när yogaundervisningen slutar, men fram tills dess får jag helt enkelt bita ihop. Mitt manus till roman nummer två skall vara färdigt för att skickas till förlagen, min föräldrautbildning för Räddningsmissionen skall bli färdig och jag skall jobba jättehårt för att marknadsföra böckerna.

I morse yogade jag först min vanliga sekvens och sedan sprang Peter och jag arton kilometer. Det var faktiskt ganska skönt. Jag kände mig i okej form och solen kom till och med fram då och då 🙂

.

På eftermiddagen var mamma, barnen och jag i Stenungsund. Det var mysigt. Jag njöt av att gå omkring och bara titta i affärerna. Jag köpte några böcker till barnen och mamma på Akademibokhandeln och hittade även min egen bok :-). Det är alltid roligt att se den!

Nu på kvällen har jag jobbat lite och även skrivit för Studieglädje. Idag skrev jag om affirmationer. Om ni vill läsa det inlägget finns det här.

Ha en fin söndag kväll!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.