En regnig Valborg

768 1024 admin
  • 0

Hoppas att ni haft en fin Valborgsmässoafton! Jag yogade och sprang som vanligt i morse, men tyvärr var inte vädret lika fint idag, men det regnade i alla fall inte och det var skönt. Jag sprang ned till Låkabadet, som är en utav mina favoritplatser här i närheten. På sommaren brukar jag alltid bada där när jag är ute och springer. Jag hade gärna gjort det idag också, men jag var rädd att jag skulle bli för kall, när jag sprang tillbaka, så jag hoppade över det.

På för- och eftermiddagen har jag jobbat mycket med romanen. Tyvärr känner jag att jag kört fast igen, så nu har jag beslutat mig för att ta en paus med skrivandet och läsa igenom hela texten. Jag tror på det sättet att jag kommer att kunna skriva ett bättre slut.

Nu ikväll måste jag börja fundera på denna veckas tema och sekvens. Vi har haft balanser, höfter och axlar, sidoböjningar och vridningar, bakåtböjningar, baksidan av låren och magen i fokus, så vad skall jag uppmärksamma den här och nästa vecka? Vi får se 😉.

Ha en fin Valborgsmässoafton!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.