En bättre torsdag

1024 683 admin
  • 0

Hur har er torsdag varit? Hoppas att ni haft det bra! Jag känner mig mer fokuserad idag, även om jag tyvärr har lite ont i halsen. Som tur var kunde jag ändå yoga i morse. Vanligtvis brukar jag nästan alltid göra samma sekvens, men i morse gick jag igenom dagens program som jag skall undervisa. Det var roligt att göra något annat och jag hoppas mina elever kommer tycka om det också.

På torsdag morgon har jag ju alltid min yoga för killarna i området och det är väldigt trevligt. De var de första som fick prova på min nya sekvens med fokus på bakåtböjningar, men också en hel del arbete med höfterna och framsidan av låren.

När jag var färdig med yogaundervisningen gick jag ut och sprang med Buster. Det gick väldigt långsamt idag. Som jag skrev förut har jag lite ont i halsen och vill absolut inte bli sjuk, så jag tog det superlugnt. Grejen är att det faktiskt är skönt att göra det ibland. Alltid försöker jag bli bättre och springa snabbt, men då och då kan det vara bra att göra något annat, att bara gå ut och springa för att njuta av att vara ute.

På förmiddagen jobbade jag med roman nummer två igen. Nu har jag skrivit 288 sidor och är på sidan 116 i min genomläsning. Jag har lagt till en del och därför går det långsamt med genomläsningen, men det gör inget för jag tycker texten blir bättre där jag adderat och förtydligat.

Jag är lite frustrerad när det gäller marknadsföringen av böckerna och vet inte riktigt hur jag skall gå till väga. Jag har skickat romanen till en del tidningar och lämnat in den i olika bokhandlar, men har än så länge inte fått någon respons. Är det någon där ute som kan ge mig tips hur jag skall göra? Jag vill och tänker fortsätta att skriva, men det skulle vara roligt om fler läste de böcker jag redan har skrivit.

Imorgon tänker jag göra en lista på olika bokbloggare/instagramkonton, dit jag kan skicka böckerna, så att de kan läsa dem. Jag hinner tyvärr inte idag.

Nu skall jag packa ihop mina grejer och förbereda mig för kvällens fyra yogaklasser. Ser fram emot att träffa både barnen och de vuxna :-)!

Ha en fin fortsättning på torsdagen!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.