Underbar dag

792 792 admin
  • 0

Ursäkta att jag inte har skrivit på ett par dagar. I torsdags blev jag förkyld och det har tyvärr hållit i sig till idag. Jag är fortfarande inte riktigt kry, men jag är tacksam att jag hela tiden kunnat vara ute och gå och i alla fall göra några yogaasanas. Det var mest huvudvärken som var jobbig under helgen, men nu är det nästan bara snuvan kvar.

Det är härligt att det är så soligt ute. Jag tycker man får mer energi av ljuset och känner verkligen att jag har behov av det.

Idag har min äldsta dotter prao och har varit med mig för att se lite hur jag jobbar. Det har varit mysigt att ha henne som sällskap och för en stund sedan åt vi lunch ute på balkongen. Nu är det redan dags för mig att snart packa ihop mina saker för eftermiddagens och kvällens yoga. Vi kommer att fortsätta att jobba med bakåtböjningar, men också med framsidan av kroppen, för att värma upp för urdhva dhanurasana (bryggan).

På förmiddagen skrev jag på roman nummer två igen. Nu närmar sig manuset trehundra sidor och jag är också på väg mot upplösningen. Lite skrev jag idag och imorgon kommer jag att fortsätta. Under helgen kände jag mig ganska negativ angående texten, men i morse när jag vaknade hade jag plötsligt en del nya idéer. Sömn är verkligen något fantastiskt när det gäller kreativitet!

Hoppas att ni får en fin måndag!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.