Marknadsföring och huvudstående

150 150 admin
  • 0

Idag har jag ägnat nästan all tid till att jobba med marknadsföringen. Som jag skrev för några dagar sedan, är det svårt att hitta vägar att nå ut med sina böcker, när man är ny författare. Det är inte många som känner till en och man vet på något sätt inte var man skall börja och hur man skall göra. Jag har läst en hel del om Instagram och andra sociala medier i böcker och på nätet, men det tar tid att sätta sig in i all information och saker och ting ändras snabbare än man hinner med. Trots det tänker jag inte ge upp :-)! Det är bara att bita ihop och kämpa på. Man har trots allt större chans att lyckas om man gör något än om man inte gör något alls.

Idag har jag läst på om hur man kan använda hashtaggar på Instagram. Det är förstås inget nytt, men jag har aldrig satt mig in och försökt att lära mig om själva systemet bakom. Nu skall jag försöka använda hashtaggarna lite mer effektivt och se om det ger resultat.

Jag har också lagt upp ett nytt inlägg på min motivationsblogg om mindset. Om du vill läsa mer om det kan du göra det här.

I morse jobbade jag även med yogan. Jag har äntligen lärt mig att gå upp på huvudet genom att ta knäna in mot bröstet. Jag vet inte vad det var som gjorde att jag inte kunde det förut, men jag misstänker att det handlade om rädslan att tippa över. Jag har inte så långa ben, så jag måste “putta till” med ena foten för att komma upp och det gör att det finns en risk för att jag ramlar, men den risken får jag helt enkelt ta.

Nu skall jag snart avsluta arbetet vid datorn och packa ihop för kvällens yogaklasser. Hoppas att ni får en fin fortsättning på tisdagen i värmen.

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.