Några härliga, soliga dagar

1024 1024 admin
  • 0

Det är fredag och jag jobbar från mamma och pappa på Tjörn. Igår hade vi en jättehärlig dag på Smögen. Jag tycker det är väldigt fint där och vi försöker åka dit ett par gånger per sommar, men jag har inte varit där så tidigt i maj sedan jag var liten. Det var väldigt fridfullt igår. Visst var det ett par turister på bryggan, men annars var det inte många människor som syntes till.

Efter att ha promenerat runt på bryggan en stund gick vi och åt lunch. Det var mysigt och gott. Dagen avslutade vi på Valleviksbadet, en utav mina favoritbadplatser. Det är underbart vackert där och vattnet är så klart. Hela familjen badade, men oj vad kallt det var, verkligen uppfriskande!

Idag var jag ute och sprang på morgonen. Min förkylning är fortfarande inte riktigt bra, men nu är det som tur är mest snuva kvar. Det känns lite oroväckande inför Göteborgsvarvet, men jag kan inte göra något åt det, bara sköta hälsan så gott jag kan.

Min dagliga yoga gjorde jag efter löpningen på mammas och pappas altan. Det var härligt och jag är så glad att vädret är bättre. Solen känns välbehövlig, efter den långa och kalla vintern

Jag har också hunnit med att skriva

på boken. Jag är lite efter i min planering, men är ändå nöjd att jag är på sidan 308. Att komma över 300 sidor kändes väldigt skönt. Jag har fortfarande en hel del scener att skriva, så kan tänka mig att slutet kommer att bli någonstans mellan sidan 330 och 340. Vi får se… :-)!

Nu skall vi snart åka till några kompisar, så det är dags att sluta här!

Ha en fin fortsättning på fredagen!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.