En varm och skön söndag

683 1024 admin
  • 0

Det är söndag och jag hoppas att ni har haft en fin helg. Vi har haft det jättehärligt på Smögen och Tjörn och igår hos våra vänner i Vänersborg. Idag har vi varit hemma och grejat i huset, men också hunnit med att bada på Hovåsbadet. Det var riktigt skönt i vattnet tycker jag, men tydligen var det bara femton grader… Jämfört med på Smögen där det var tolv, var det riktigt varmt ;-)!

Imorgon är det dags för yogaundervisning igen och det skall bli kul! Vi fortsätter med fokus på bakåtböjningar och jag hoppas många kommer!

Jag yogade ute i morse. Det var härligt, men nästan lite för varmt i solen. Jag hade sprungit innan och var nog lite trött och det påverkade kanske att jag nästan kände mig snurrig i värmen.

Igår utmanade jag mig själv och stod på huvudet på bryggan vid Låkabadet. När jag är hos mamma och pappa på Tjörn brukar jag springa dit. Jag står på huvudet varje morgon när jag gör min yogasekvens och har inga problem att balansera, men när jag skulle göra det på bryggan, var det som om en röst inom mig sa: “Du kan inte!”. Jag hade jättesvårt att komma upp, men jag gav mig inte. Jag vände min kritiska röst till en mer positiv (Jag sa helt enkelt till mig själv att jag kan stå på huvudet.) och då gick det hur bra som helst. Det mentala är verkligen superviktigt!

Ha en fin fortsättning på söndagen!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.