En vårsolig lördag

576 1024 admin
  • 0

Jag sitter i soffan och tittar på melodifestivalen med min familj. Jag ser vanligtvis inte så mycket på TV, men det är mysigt att titta på något tillsammans. 

Det har varit en  vacker vårdag här i Göteborg. Jag började med min yoga på morgonen  och det var väldigt skönt. Det är intressant hur positionerna kan kännas så olika från gång till gång trots att jag yogat så många år. 

På eftermiddagen hade vi våra kompisar från Vänersborg här på besök. Det var roligt att träffas och det är synd att vi kan träffas oftare. 

Dagens affirmation är: “The moment I begin to celebrate myself and focus on my success is the moment I begin living.” Det ligger verkligen något i det. Det är så lätt att fokusera på det man inte kan, på sina brister och tillkortakommanden, vilket leder till negativa känslor, som gör att man tänker ännu fler ledsna tankar och så fortsätter det. Om man istället försöker uppmärksamma det som man är tacksam för leder det till att man känner sig gladare, vilket producerar positiva känslor och så vidare. Det är synd att man inte är mer medveten om de här mönstren, att man så ofta hamnar på autopilot, men jag har som mål att tänka mer på det här i mitt liv i framtiden. 

Ha en mysig lördagskväll!

Namaste, 

Leave a Reply

Your email address will not be published.