Jätteroligt med skolyoga

1024 683 admin
  • 0

Det var så intensivt igår att jag inte hann skriva. På eftermiddagen var jag i stan i fyra timmar och undervisade tre jättetrevliga grupper elever från Mikael Elias gymnasium. Det var där jag jobbade innan jag började som föreläsare på universitetet. Det var verkligen kul att ha yoga för eleverna och jag tyckte att det gick bra. Ungdomarna hängde med och jag hoppas att de tyckte att det kändes givande.

Efter yogan cyklade jag snabbt hem och började min egen yogaundervisning, som varade i fyra och en halv timme. Det var första gången jag hade sju yogapass i rad, men det gick bättre än jag trodde att det skulle göra.

I morse när jag vaknade klockan fem var jag väldigt trött, men jag gick ändå upp och gjorde mitt eget yogapass innan jag undervisade mellan 6.30 och 7.30. Idag på förmiddagen tog jag en paus från jobbet och städade huset. Det var det enda jag orkade göra. Jag hade ingen energi för något intellektuellt, även om jag fortfarande har arbete kvar för mina föredrag. Ja, ja ibland måste man bara acceptera att energin inte räcker till allt.

Idag fick jag affirmationen “I release my need to be perfect, and I center into my commitment to serve the world more love.”. Den passade bra just idag. Det är viktigt att påminna sig själv om att man inte alltid måste kämpa för att vara perfekt. Det är ohållbart i längden. Man måste ibland välja det operfekta och släppa taget. Jag är en person som vill så mycket, men då och då behöver jag stanna upp och fråga mig själv vad som är viktigt. Jag menar verkligen viktigt i livet och sedan välja det framför det som man kanske känner “måste” göras.

Nu skall vi snart åka hem till några vänner på middag. Det skall bli jättetrevligt! Ha en fin fredag!

Namaste,

Leave a Reply

Your email address will not be published.