Yogadag den 6e maj

724 1024 admin
  • 0

Det är onsdag eftermiddag och jag skall snart avsluta mitt arbete framför datorn. Idag har jag äntligen skrivit färdigt mitt första föredrag för Nösund och även börjat på det andra.

Jag har också tänkt att ha en yogadag i min yogastudio här hemma (den 6e maj) där jag kör samma föreläsningar (för de som inte har möjlighet att komma till Nösund) och även har ett yogapass. Upplägget kommer att se ut på följande sätt:

9.00-10.30 Föreläsning om vikten av sömn, rörelse, yoga och meditation för välbefinnandet

10.30-11.00 Fika: Kaffe/thé och frukt

11.00-12.30 Yoga och  meditation

12.30-13.30 Lunch (ta med själv eller beställ genom mig)

13.30-15.00 Föreläsning om hur man skapar hälsosamma vanor

Pris: 425 kr (lunch ingår ej)

Min. 10 deltagare

Det skulle vara jätteroligt om du kunde komma!  Jag kommer att lägga ut informationen här på hemsidan, på Facebook och på Instagram nu direkt, så jag hinner tyvärr inte skriva mer på bloggen idag, men återkommer antingen ikväll eller imorgon.

Ha det fint!

Namaste,

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.