Ett lite längre uppehåll

1024 1024 admin
  • 0

Hej,

Jag har varit borta från bloggen lite längre än jag brukar och är ledsen för det. Det har varit så mycket att göra att jag fått prioritera bort mitt skrivande här. Sist jag skrev var ett par dagar innan min födelsedag och två dagar innan min fest. Jag var besviken efter att ha fått beskedet att förlaget inte ville ge ut uppföljaren till min andra roman. De känslorna finns delvis kvar, men nu ska jag försöka att fokusera på lösningar i stället. På något sätt hoppas jag ändå att boken kan ges ut.

Lördagen den 19 november hade jag min stora fest i Odd Fellows lokaler på Vasagatan och det blev verkligen lyckat, en kväll jag kommer minnas hela livet. Det var underbart att ha familj, släkt och vänner samlade på en och samma gång. Jag har drömt om en sådan fest i flera år, så jag är så glad att den blev av. Det tog flera dagar innan jag riktigt landade efter festligheterna och jag kan fortfarande känna mig rusig av lycka när jag tänker tillbaka på dem.

Nu försöker jag att återgå till mitt “vanliga” liv igen, men några nya regler har jag satt upp för mig själv som jag vill förändra. Jag vill bl.a. bli ännu bättre på att försöka att ta vara på tiden och dagarna (utan att bli hysterisk – vissa dagar är helt enkelt inte de bästa och det måste man acceptera) och undvika att skjuta upp sådant som jag tycker är viktigt.

Eftersom det varit så mycket kring festen den senaste tiden har jag fått låta både skrivandet och yogan att stå tillbaka, vilket känts väldigt tråkigt, men nu är jag äntligen ikapp med allt.

Klockan är halv fem och om en timme ska jag undervisa yoga. Innan dess måste jag dricka min mellanmålssmoothie och städa i yogastudion, så jag måste sluta här.

Om du vill anmäla dig till vårens kurser ligger anmälan ute nu. Du hittar den här: http://yogamedjohanna.com/anmalan/

Kramar

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.