Farsdag

756 1008 admin
  • 0

Helgen är slut och det känns helt okej. Jag tycker att jag har slappnat av ordentligt, även om jag känner mig lite trött just nu, fast det hör nog mer ihop med att jag gick upp ganska tidigt i morse och att det ändå varit en intensiv dag.

Vilket härligt väder det var idag med! I morse sprang jag med Peter och Buster och det var precis lika vackert som igår. Havet är så fint och Låkabadet har blivit en favoritplats för mig. Det är ett sådant lugn och en sådan frid där, som jag inte riktigt upplever här hemma i stan.

På morgonen hade barnen ordnat frukost till oss för att det var farsdag. De var så gulliga och det smakade verkligen jättegott!

Vi kom hem tidigt på eftermiddagen och då städade jag yogasalen. Nu är den redo för mina klasser imorgon. Jag kommer att sitta med korrläsningen för Systrar, sol, stränder och en smula yoga hela förmiddagen och en del av eftermiddagen imorgon. Jag har kommit efter lite i min planering, men det är helt okej. Det händer ju titt som tätt och det är bara att jobba lite extra i nästa vecka. På fredag har jag lovat att texten skall vara inne och det kommer jag att klara.

I dag läste jag ut Four Purposes of Life och tyckte att en hel del av det som stod där var tänkvärt. Jag skall skriva om det här imorgon på bloggen.

Jag har också valt ut nästa veckas böcker idag. Det blir tre väldigt olika böcker som jag skall läsa, men jag delar med mig av dem imorgon också.

Ha en fin söndag!

Namaste,

Leave a Reply

Your email address will not be published.