Sol, loppis och glasögon

1000 1000 admin
  • 0

Har haft en väldigt avkopplande dag idag. Det har varit skönt att vara med familjen. Jag började med att springa min vanliga runda. Det var så vackert ute. Jag som trodde det skulle regna blev positivt överraskad när solen höll på att gå upp när jag kom ut. 

På förmiddagen var familjen och jag på loppis och sedan var vi en stund i några affärer och jag gjorde äntligen slag i saken och gjorde en synundersökning och beställde nya glasögon. Länge har jag varit irriterad att jag sett dåligt, men hela tiden dragit ut på att ta tag i att gå till en optiker. Nu är det i alla fall gjort och om 10 dagar får jag mina nya brillor. Kul!

Nu ikväll har vi firat min mamma som fyllt år. Det var mysigt och trevligt. 

Det har blivit lite mindre jobb än jag planerade men det ordnar sig. Ibland måste man ta en helledig dag ☺. 

Ha en fin lördag!

Namaste, 

Leave a Reply

Your email address will not be published.