Fredag

768 1024 admin
  • 0

Jag är så glad att det är fredag. Känner att jag behöver helg, även om jag måste sitta med korrekturläsningen av romanen både imorgon och övermorgon. Vi skall åka upp till Tjörn och det känns skönt.

I morse gick jag upp klockan 5.20 och förberedde smoothien för min yogagrupp och sedan gick jag igenom mitt eget yogaprogram. Det var som vanligt väldigt skönt att yoga och roligt att träffa mina yogaelever efter det.

På förmiddagen sprang jag min vanliga mil. Jag har sprungit en mil om dagen sedan den 9 juli. Det är inte särskilt jobbigt när man har det som vana, men jag kan verkligen inte påstå att jag alltid ser fram emot det. Trots det fortsätter jag eftersom jag vet hur nyttigt det är för kroppen. Nu under helgen kommer jag att springa ute och jag hoppas att det inte ösregnar, men det finns nog en risk för det. Ja, ja det är lika bra att gilla läget. Kläderna torkar ju och jag kan duscha varmt efteråt :-)!

Igår avslutade mamma läsningen av min roman och hon gillade den :-)! Roligt! Mamma kan vara ganska kritisk och rak, så jag är glad över att hon sa att hon tycker om den och det känns också skönt att en person till har läst texten.

Nu skall jag snart åka till frisören med min äldsta dotter och sedan skall jag packa för helgen. Jag har som mål att läsa ut veckans böcker, men vi får se hur det går. Har kommit lite efter, men det finns fortfarande chans att klara det :-)! Oavsett vad som händer av Lisa Nicols är bra tycker jag. Den innehåller en hel del som jag hört och läst förut, men det är alltid nyttigt att bli påmind och jag tänker försöka implementera en del av det hon skriver om i mitt eget liv. Jag tror nämligen att problemet är att man ofta läser en massa och tycker det är bra, men sedan gör man inte något av det som man läst och det leder till att inga förändringar sker.

Ha en fin fredag!

Namaste,

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.