En regnig och blåsig torsdag

756 1008 admin
  • 0

Jag har inte så mycket tid att skriva idag.  I morse hade jag min trevliga privatyogaelev och sedan var jag tvungen att göra lite praktiskt här hemma. Eftersom jag jobbar på kvällarna med yogaundervisningen får jag ibland ta tid att städa och handla på dagarna. Efter lunch hade jag i alla fall några timmar framför datorn, då jag strukturerade upp mitt jobb och morgondagens arbete.

Det blev inget pill med texten alls idag och det var kanske inte så dumt. Ibland är det bra att vila någon dag. Imorgon har jag i alla fall schemalagt 90 minuter då jag skall sitta med korrekturläsningen. Jag har nog aldrig läst en text så många gånger som min roman…

Nu skall jag göra en smoothie och sedan är det dags att gå ned till yogasalen. Torsdagar är ju min längsta dag med fyra yogapass i rad. Det skall gå bra. Det är alltid roligt att träffa både barnen och de vuxna!

Hoppas att ni haft en fin torsdag!

P.S. Lyssnade i morse på yogagirl som gav ett tips att bara sitta stilla en liten stund varje dag och känna in hur det känns just nu, utan att försöka ändra på något. Jag försöker verkligen med min meditation och tycker att jag kommit in i en bra rutin, men idag har jag inte hunnit, men jag hoppas att det finns tid innan mina första yogalektioner om jag skyndar mig lite nu :-).

Leave a Reply

Your email address will not be published.