Fin recension på Bokus :-)

1024 1024 admin
  • 0

Idag har jag inte varit så effektiv. Det blir tyvärr så ibland, men konstigt nog känner jag mig piggare nu än jag gjorde i förmiddags.

Min dag igår gick bra. Det var kul att vara på GLTK och ha yoga med barnen, men jag önskar att jag kunde ha flera gånger och lära känna dem. Nu blir det bara ett litet smakprov och jag tror att det är ännu bättre om man kan träffas flera gånger. Då känns det kanske också bekvämare att göra positionerna och att göra andningsövningar. Hur som helst, det är så klart bättre med en gång yoga än ingen alls!

Idag har jag äntligen läst ut boken Afternoon Tea at the Sun Flower Café av Milly Johnson. Boken var inte riktigt i min smak. Jag tyckte att den kändes lite lång och att karaktärerna inte var så spännande, men det fanns en del att lära i den, som jag tror att jag kan ha nytta av i mitt eget författarskap.

Just nu har jag kört fast lite grand i mitt skrivande. Min andra romantext gick relativt fort att skriva, men nu är det som om jag fastnat. Jag har därför bestämt mig för att jobba med strukturen på ett annat sätt än jag gjort i mina två tidigare texter. Jag hoppas att det skall göra att jag får lättare att skriva framöver.

Ikväll skall jag försöka få fason på mina sekvenser för nästa vecka. Jag skall också fundera ut nästa veckas tema och meditation, så det finns lite att göra över helgen :-). I nästa vecka har jag inga andra åtaganden än mina yogalektioner och det känns skönt, men Isabella och Philippa har studiedagar, så mitt arbete blir inte riktigt som vanligt ändå. Jag hoppas dock att jag får gjort en del trots det. Barnen är ju så stora att de klarar sig bra på egen hand.

Ha en bra fredag!

Namaste,

Johanna

P.S. Måste skriva här med att jag idag var inne på Bokus hemsida och såg att jag fått en sådan fin recension av min studiemotivationsbok. Det gjorde mig fantastiskt glad! Du kan läsa recensionen här.

Leave a Reply

Your email address will not be published.