Fin söndag och ny video

1024 576 admin
  • 0

Hej!

Hoppas att det har varit en bra helg!

Jag är glad för min huvudvärk försvann igår och idag har jag känt mig bättre och mer energisk. Peter och jag sprang vid Delsjön i morse också. I dag var det dimma, men fortfarande vackert. Jag är väldigt glad att vi har skogen så nära.

På förmiddagen efter mitt yogapass var jag och handlade med Josefina och Philippa. Det är mysigt när de åker med mig till affären. Att handla mat är inte min favoritsyssla, så att ha med barnen gör det mycket roligare. Visserligen brukar de lägga ner en del saker i vagnen som jag kanske inte hade köpt annars, men det är det värt 😊.

När jag kom hem från affären och vi hade ätit lunch satt jag en stund med Philippa och hjälpte henne med hennes franska. Mina språk är egentligen engelska och tyska, men jag läste ett år franska på universitetet och har också bott i den fransktalande delen av Schweiz (Neuchâtel). Dessutom tycker jag att franska är ett härligt språk, så det är bara roligt att hjälpa Philippa.

Nu har jag lagt upp veckans video på Youtube. Du kan titta på den här:

Jag har också gjort nästa veckas yinyogapass, skrivit och skickat veckobrevet och skrivit här på bloggen. Om jag hinner kommer jag också att jobba mer med nästa sekvens. Jag har mycket att göra på skolan nästa vecka, så jag vill inte vänta för länge med den.

Om en stund ska vi baka pizza och äta middag med familjen, så jag tror att jag avslutar här.

Ha en jättefin kväll!

Kramar ❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.