Bad i Delsjön och besök i Stenungsund

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Jag hann inte skriva igår lördag, men jag skriver några rader idag (söndag) istället.

Igår hade jag tyvärr ont i huvudet igen. Jag är nästan säker på att det har med mina hormoner att göra. De är lite upp och ner för tillfället. Peter och jag gick ändå ut och sprang. Vi tog en runda i skogen upp mot Delsjön och avslutade med ett bad. Det var underbart, som jag alltid skriver. Jag ska försöka bada en gång i veckan hela året nu. Vi får se hur det går… Resten av dagarna kommer jag att fortsätta duscha kallt här hemma. Det hade varit skönt att ha en badtunna med kallt vatten. Kanske skaffar jag det någon gång, men fram tills dess får jag hålla till godo med kalla duschar.

På förmiddagen blev huvudvärken värre, men jag tog en tablett och det blev lite bättre igen. Vi var bjudna till våra vänner i Stenungsund, så jag hann inte mycket jobb här hemma, men jag förberedde lite för skolan i nästa vecka och skrev på romanen. Nu har jag bestämt mig att bara skriva. Det får bli som det blir och än så länge funkar det bra. Jag låter berättelsen växa fram. I huvudet har jag en tanke om hur jag vill att det ska gå, men det kan hända att det blir annorlunda. Vi får se vad karaktärerna vill😊.

Kvällen i Stenungsund var väldigt trevlig. Vädret var underbart och vi var ute länge. Isabella övningskörde både dit och hem och det var bra träning för henne för hon har inte kört så mycket på motorvägen (och inte heller i mörkret).

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.