Fullt upp

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Klockan är mycket och jag borde stänga datorn och gå från skrivbordet. Jag har varit uppe sedan innan fem och nu är jag ganska trött…

I morse sprang jag som jag brukar göra på morgonen och sedan hade jag min sista yogalektion för veckan. Nästa vecka kommer jag att ha två lektioner på skolan på fredagar direkt efter yogan. Idag hade jag bara en lektion, men nästa vecka börjar mitt nya schema, vilket innebär två pass till på skolan, ett på måndag morgon och ett på fredag morgon.

När jag kom hem från skolan till lunch städade jag i yogan och sedan jobbade jag med förberedelser för mina lektioner i skolan hela eftermiddagen. Det är en hel del att göra så här i början av terminen, men det är helt okej. Jag tycker det är roligt att planera och strukturera upp och jag älskar ju språk😊.

Nu i eftermiddag har jag också veckostädat huset och vi har ätit middag tillsammans i familjen. Det är väldigt skönt att det är fredag. Jag älskar fredagskänslan – att ha hela helgen framför sig❤️.

Imorgon ska vi träffa några vänner och det ska bli trevligt.

Nej, jag är så trött att jag inte orkar skriva mer.

Ha en fin kväll❤️!

Kramar

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.