Solig torsdag

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Det är torsdag eftermiddag och om en timme ska jag undervisa mitt första pass för kvällen. Idag har jag tre pass: barnyoga, nivå 1 och nivå 2.

Dagen har gått fort. I morse var jag ute och sprang med Buster. Jag testade att ta med honom även om jag skulle jobba efteråt och det gick faktiskt bra. Mitt mål är att springa med honom fem gånger i veckan. Två gånger springer jag själv, då får han vila och jag kan ta i lite extra. Mitt schema kommer att ändras lite nästa vecka. Jag ska vara i skolan ett par timmar extra. Det var inte riktigt vad jag hade planerat, men nu är jag inställd på det och det kommer att bli bra.

Efter undervisningen på skolan var jag snabbt i affären och handlade bl.a. en räksmörgås till lunchen. Jag var sugen på en “finare” lunch eftersom jag ätit lite tråkigt den här veckan. Det blir lätt så här hemma😊.

Nu på eftermiddagen har jag städat yogastudion, lagt upp ett nytt inlägg på FB, planerat mina lektioner i tyska för nästa vecka (spelat in en powerpoint med min röst i bakgrunden – spännande😊) och förberett för jobbet imorgon. Jag har också äntligen skrivit igen och satt upp ett nytt mål för mig själv, att skriva 750 ord per dag. Jag hoppas, hoppas att det kan bli min nya rutin, men jag ropar inte hej ännu. Tyvärr har jag misslyckats med att få in skrivandet under mina arbetsdagar den senaste tiden.

Idag har jag också börjat lyssna på en ny bok: “Jag är glad att mamma dog” av Jennette McCurdy. Den handlar om författarens uppväxt som barnskådespelerska med en dysfunktionell mamma och är både bra och hemsk. Än så länge har jag inte lyssnat så länge, så jag skriver mer om den senare.

Nu måste jag göra i ordning mig för kvällens klasser.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.