Trött, trött, trött

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Oj, jag är jättetrött, men ska skriva några rader i alla fall.

Det har varit en väldigt lång dag för mig. I morse var jag uppe tidigt som jag brukar på vardagarna. Det var konstigt varmt ute när jag sprang fast jag bara hade shorts och linne på mig. Jag svettades som bara den och det brukar jag verkligen inte göra vid den här tiden på året.

Efter träningen var jag i skolan och hade lektion. Nu har jag två parallella grupper i tyska steg 3 och det är bra.

När jag haft min lektion cyklade jag hem och åt frukost och förberedde lite för skolan och yogan. Vanligtvis brukar jag jobba hemifrån på måndagar, men idag hade jag ett extramöte, som jag behövde gå på, så klockan kvart i ett fick jag cykla tillbaka till skolan. Mötet var över tre timmar, så jag hann bara hem och byta om och sedan skulle jag ha mina yogalektioner. Den här veckan fortsätter vi med fokus på ryggen.

Yogapassen gick bra, men efteråt var jag både jättetrött och hungrig. Nu har jag ätit, förberett för morgondagens lektioner och skrivit på min nya text, men mer orkar jag inte. Det är helt enkelt dags att sova.

God natt!

Kramar❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.