Fortfarande jättevarmt

683 1024 admin
  • 0

Oj, vad varmt det fortfarande är! Det känns tråkigt att sitta inne framför datorn och jobba, men just nu är det bråda tider, mycket att göra helt enkelt!

Jag börjar komma framåt med min föräldrautbildning för Göteborgs Räddningsmission. Det är roligt att utforma presentationen och jag hoppas att de kommer att bli nöjda när jag lämnar in den nästa vecka.

På förmiddagen jobbade jag också med marknadsföringen av böckerna. Nu har jag kontaktat ett par bokbloggare/bokstagrammare och ett par har redan svarat att de gärna vill läsa boken. Jag tänker så här: det är bättre att ge boken till sådana som gillar att läsa, än att den står här hemma. Mitt mål är ju ändå att bli läst och att människor sedan skall vilja läsa mer av mig.

Det är verkligen tufft att vara debutant. Man får svälja all sin stolthet och bara inse att innan någon känner till vem man är, så kommer ingen att ha ett intresse att läsa ens böcker. Det är egentligen ingen överraskning för mig, men det känns trots det stundtals jobbigt. Trots det tänker jag inte ge upp (som jag skriver hela tiden här). Manuset till min andra roman är nästan färdigt nu. Jag är lite efter i min planering, men hoppas ändå att slutet skall vara färdigt den här veckan. Sedan väntar bearbetningar och genomläsningar, men det tycker jag bara är roligt. Frågan är bara när jag skall skicka in till förlagen. Vi får se hur jag gör, men mitt mål är innan sista maj.

Nu börjar snart yogan. Jag skall gå ned i yogasalen lite tidigare och ta några kort. Det är skönt att det inte är så varmt där nere.

Ha en fin fortsättning på tisdagen!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.