Fortfarande platser kvar till de nya yogakurserna som startar v.17

150 150 admin
  • 0

Det har varit en lång dag och nu är jag ganska trött och sliten, men ändå nöjd och glad. Efter en arbetsdag på skolan från 8.15-16.30 hade jag mina vanliga yogaklasser mellan 18-20.30, så nu är det snart dag att gå och lägga sig och vila kroppen. Imorgon väntar dock min favoritdag – fredag, när jag jobbar med mitt projekt och yogan samt tar hand om det administrativa som måste göras.

Jag har skrivit om det förut här på bloggen, men nämner det igen. I vecka 17 börjar de nya kurserna och vill ni komma och prova på innan finns det möjlighet nästa vecka. Detta gäller även barnyogan. Än så länge finns det plats i alla grupper, men det börjar att bli fullt i kursen för nybörjare. Hör bara av er om ni har några frågor eller är intresserade: johanna@yogamedjohanna.se

Om ni inte har provat yoga uppmanar jag er verkligen att prova!  Yogan är bra på många sätt, men främst tycker jag att den hjälper en att skapa ett lugn, som vi alla behöver. Jag själv älskar när det händer något och har många tankar och idéer som jag vill utveckla, men jag behöver också lugnet och perspektivet och därför passar yoga mig så bra. Yogan hjälper också i svåra stunder när man kanske oroar sig eller något svårt har hänt. Att bara sitta med andningen hjälper kroppen att gå ned i varv och tankarna att lugna ned sig. Kort och gott yoga är verkligen värt att prova på!

Namaste,

Johanna

20130411214256

Leave a Reply

Your email address will not be published.