Fortfarande sjuka

150 150 admin
  • 0

Barnen och Peter är fortfarande sjuka. Detta är nog vår värsta vecka när det kommer till hälsan sedan barnen hade vattenkoppor för tre år sedan. USCH!! Samtidigt får vi vara tacksamma att det inte är värre.

Man inspireras inte mycket när man är inne hela tiden och bara försöker att hålla sig “flytande”. Oj, vad jag längtar ut att se människor igen! Igår hade jag i alla fall möjlighet att ta en promenad i solskenet och det kändes jättebra. Idag har jag och äldsta dottern varit och handlat. Det var inte riktigt lika inspirerande.

Det går framåt i källaren med min lilla yogastudio, men jag är lite orolig för att tiden är knapp. Den här veckan var det meningen att min man skulle använda lite av sin fritid att jobba där, men det har inte riktigt gått som vi planerat. Min yoga flyer är i alla fall färdig, sedan får vi se om det blir vecka 10 som jag kan börja eller om jag måste skjuta fram “premiären” en vecka till.

Var med och invig min nya yogastudio på Snöskategatan 3

Idag kom en av de anatomiböcker som jag beställt från England: The Key Muscles of Yoga av Ray Long. Den är väldigt känd och jag har sett den i många olika sammanhang och jag är glad att köpt den. Den verkar väldigt bra och jag skall försöka att studera lite i den varje dag.

Nu skall jag gå och lägga mig och lyssna på Amy Ippolitis webinar från i tisdags. De är verkligen mycket intressant och jag lär mig så mycket!

Namaste Johanna

     

Leave a Reply

Your email address will not be published.