Framme i Cannes 

756 1008 admin
  • 0

Jag har precis suttit en stund i meditation på balkongen här i vår pyttelilla lägenhet i Cannes. Resan hit gick bra, men tog lite längre tid än vi beräknat. När vi kom fram och hade handlat det vi behövde gav mig ut och sprang. Jag sprang utmed havet. Förbi en massa människor som njöt av stranden och lördagskvällen. Egentligen var det lite för varmt för mig att springa, men det gick ganska bra och det var framförallt undebart att bada i havet efteråt. 

Det är härligt att vi skall vara på samma ställe en vecka nu. Bilåkandet tar på krafterna. Imorgon kommer vi vara här i Cannes och ta det lugnt. Jag tänkte yoga och springa på morgonen, men sedan vill jag bara umgås med familjen. 

God natt!

Namaste, 

Leave a Reply

Your email address will not be published.