Otroligt hett i Cannes

756 1008 admin
  • 0

Jag sitter ute på vår balkong och är fortfarande väldigt varm trots att klockan snart är elva. Det har varit helt otrolgt hett idag (över 40 grader) och jag har mest bara varit. Energin har inte räckt till. Vi har i alla fall varit på en kort utflykt till Theoule sur mer och det var mysigt. Jag trodde vi skulle stanna här i Cannes, men eftersom vi var tvungna att handla lite passsde vi på att åka en bit bort. 

I morse sprang jag samma sträcka som igår. Det gick långsamt och det var skönt. Man måste inte alltid ta i och pressa sig själv! Speciellt inte när det är så varmt. 

På eftermiddagen gjorde jag min yoga bland alla människor vid poolen. Det kändes inte helt ok, men jag hittade en plats bakom ett olivträd planterat i en kruka, där jag inte syntes så bra ☺. 

När jag var i affären igår köpte jag en tunn yogabok på franska som jag skall titta i nu. För länge sedan bodde jag i Neuchatel i Schweiz  där jag arbetade som au-pair och jag har också läst franska på universitetet, så jag borde ha bra flyt i språket, men jag märker att många tyska ord poppar upp i huvudet, när jag försöker prata franska.  Förhoppningsvis blir det bättre i slutet av veckan. 

God natt!

Namaste, 

Leave a Reply

Your email address will not be published.