Cannes och Antibes 

756 1008 admin
  • 0

Jag är tillbaka på min favoritplats på balkongen. Det har varit en fin dag idag också, men lite stressig. Vi var först och gjorde några ärrenden i området där vi bor och sedan åkte vi in till Cannes. Det är en mysig stad och vi kunde ha varit där längre, men vi  bestämde oss för att bara äta lunch och promenera lite där innan vi åkte vidare till Antibes, där vi ville bada. 

Tyvärr började det regna när vi var på stranden. Det var egentligen ett ljummet regn, så vi kunde ha stannat, men vi beslutade oss för att ta en tur i stan istället. Antibes är mysigt och större än jag minns från förra gången. Vi gick omkring lite och njöt av folklivet och insöp miljön innan vi åkte hem till Cannes igen.

Väl hemma yogade jag på vår balkong. Det kändes bättre än vid poolen igår. När jag yogar tycker jag att det är skönt att ha lugn och ro omkring mig. Jag behöver det för att kunna fokusera. Jag vill gå in i rörelserna och positionerna och inte ha för mycket som stör mig runt omkring. 

Nu är det dags för mig att sova. Godnatt!

Namaste 

Leave a Reply

Your email address will not be published.