Utflykt till Frejus och Saint Raphael 

756 1008 admin
  • 0

Jag är tillbaka på vår balkong. Det har varit en avkopplande dag. Först sprang jag och försökte verkligen att fokusera på att vara närvarande och det gick i alla fall ganska bra. Efter löpningen tog jag ett dopp nedanför vårt hotell. Det var underbart. Jag har börjat uppskatta att bada mer och mer. När jag var lite mer eller mindre bodde jag i vattnet, men sedan hade jag en period när jag inte badade lika mycket, men nu känns det viktigt för mig att bada igen. Känslan att kyla ned kroppen efter ett löppass är fantastisk! 

På förmiddagen tog vi bilen till Frejus, som har en vacker strand och kopplade av där hela dagen. Jag yogade i skuggan av vårt solparaply vilket gick så där. Som jag skrivit förut så känner jag mig inte helt bekväm med att yoga bland andra människor (om de inte yogar själva förstås). Roligt är det i alla fall att min rädsla för att stå upp och ned börjar släppa. Jag hade  svårt att få grepp i den mjuka sanden, men jag hade kul ändå ☺. 

Nu skall jag snart göra i ordning mig för kvällen och läsa lite grand. För ett par dagar sedan kom den nya Yoga journal och jag skall ladda ned den på min telefon och njuta av att bläddra i den.

Namaste, 

Leave a Reply

Your email address will not be published.