Fredagstrött…

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Det är fredag kväll och jag är supertrött. Tyvärr är det nästan alltid så på fredagar, men det är okej. Jag var uppe tidigt imorse och jag har hållit igång hela dagen, så det är inte konstigt att jag inte alltid är pigg 😊.

I morse var jag uppe och sprang innan min yogalektion. Fredagslöpningen är den bästa på hela veckan. Jag älskar att vara ute så tidigt. Det låter kanske konstigt, men det är väldigt skönt att springa när det är så lugnt och stilla i stan. Efter mitt yogapass spelade jag in en ny video för Youtube (den kommer upp på söndag) och städade i studion.

Jag har också jobbat med rättningar för skolan i nästa vecka och fortsatt med yogapassen för nästa period. Som jag nog har skrivit här förut, så kommer vi att fokusera lite extra på ryggen. Jag har funderat lite på temat, men inte bestämt mig riktigt vad det blir för något.

Annars har det inte hänt så mycket. Vi har ätit en mysig middag tillsammans, men nu är två av tjejerna ute på egna saker med sina vänner och jag ska snart gå och lägga mig. Imorgon hoppas jag ha mer energi!

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.