Fullt upp…

1024 485 admin
  • 0

Hej!

Jag skrev inte igår lördag, men tänkte skriva i kapp några rader i alla fall. På morgonen kom jag upp lite senare. Det berodde på att jag sov dåligt natten mellan fredag och lördag. Isabella var ute och jag hade svårt att somna förrän jag visste att hon var hemma igen. Jag försökte verkligen sova, men vaknade flera gånger. Jag har börjat acceptera att det är så när man har tonåringar. Det kommer ju inte att vara hela livet och det är inte varje kväll.

På morgonen sprang Peter och jag upp till Delsjön och badade igen. Det var jättehärligt. Jag är så glad att vi har tagit för vana att göra det på helgerna. Ett tag sprang vi ofta till Härlanda Tjärn och det är mysigt där med, men jag gillar Stora Delsjön bättre.

På förmiddagen ville barnen åka till Mölndals Galleria och titta i affärer där och eftersom Isabella ändå skulle övningsköra, så åkte jag med dit. Jag köpte inget, men det var trevligt att ta det lugnt en stund och vara med barnen.

När vi kom hem från Mölndal bakade jag en blåbärspaj och förberedde för middagen. Vi hade bjudit hem mina föräldrar på grillning, eftersom vädret var fint. Förr åkte vi var och varannan helg till Tjörn och var där med mamma och pappa, men nu sedan barnen blivit större är det svårt att få ihop det. Det är synd eftersom jag älskar havet och kan koppla av bättre där än hemma på helgerna, men det är också en sak jag fått vänja mig vid. Det funkar helt enkelt inte lika lätt längre.

Kvällen var mysig, men jag var trött. Jag tror det var tröttheten från sömnbristen kvällen innan som gjorde sig påmind. Dessutom kan jag ibland känna mig stressad när det är för mycket planerat på helgerna och jag inte hinner sitta med yogan, skolan och skrivandet som jag skulle vilja. Det är baksidan med att jobba för sig själv. Man känner sig aldrig riktigt ledig.

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.