Ny yogavideo och bokklubb

1024 576 admin
  • 0

Hej!

Tyvärr hann jag inte skriva igår heller. Tiden den här helgen räckte inte riktigt till för det jag ville, så är det helt enkelt ibland.

På morgonen sprang jag själv upp till Delsjön, men jag mötte Peter och Buster när jag väl kom dit. Det var lika härligt att bada igår, som i lördags och jag är så glad att Peter fick med mig upp till sjön, för från början sa jag till honom att jag kände mig stressad av allt jag behövde göra, men han övertygade mig😊.

Resten av dagen var jag ganska upptagen med en massa saker här hemma. Jag var och handlade och sedan jobbade med yogan. På söndagar skriver jag alltid veckobrevet och lägger upp en yogavideo. Den här gången var det videon jag spelade in i fredags med fokus på ryggen. Du kan se på den här:

Efteråt var jag på bokklubben. Det var höstens första möte och vi diskuterade “Klara och solen” som jag skrivit om här förut. Det var väldigt trevligt att träffas igen!

När jag kom hem från träffen igår var jag helt slut. Vi åt middag och sedan blev inget gjort. Det är därför jag skriver idag istället.

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.