Trött måndag

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Nu är jag äntligen på rätt dag. Det har varit lite mycket de senaste dagarna, men nu känner jag mig bättre och har kommit ikapp med det mesta jag skulle göra för skolan och yogan.

Jag har tillbringat nästan hela dagen med att förbereda för mina kurser i tyska som börjar imorgon. Förra veckan var mer provlektioner, men imorgon sätter vi igång “på riktigt”. Tyvärr är det ett par oklarheter ang. en av mina kurser, men jag hoppas att det löser sig snart. Hur som helst, det ska bli väldigt roligt att börja jobba med eleverna och jag hoppas vi får ett bra läsår tillsammans.

Nu på eftermiddagen har jag också jobbat med yogan. Jag gick igenom sekvensen och sedan undervisade jag två pass. Det var som vanligt roligt att träffa deltagarna igen 😊.

Den här veckans tema är “stillhet”. Jag kände att jag ville fokusera lite extra på det de här närmaste veckorna i yogan. Kanske för att det varit så mycket för mig nu i början av terminen att jag behöver påminna mig själv om hur viktigt det är att man också är stilla ibland. Jag är visserligen yogalärare, men jag är egenföretagare, gymnasielärare och försöker skriva också och ibland blir det helt enkelt för mycket… Det är egentligen när man har som mest att göra, som man behöver stillheten som mest för den gör att man ser allt klarare och på ett bättre sätt än när man ständigt bombarderar hjärnan med information och uppgifter…

Nu ska jag snart sluta jobba här vid datorn. Jag ska iväg tidigt till skolan imorgon och ha lektion med min steg 1-grupp. Lite senare på eftermiddagen har jag min steg 3-grupp, så som vanligt blir det en “skoldag” imorgon (fast på eftermiddagen /kvällen har jag förstås mina yogaklasser som vanligt).

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.