Mycket skola

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Det går inte så bra med mitt skrivande på bloggen för tillfället… Det är alltid lite rörigt innan jag kommer in i arbetet på skolan, men det kommer att bli bättre. Om några veckor är jag inne i mina kurser och har lärt känna eleverna och då känns allt lättare.

Igår var jag på skolan i två omgångar och hade båda mina grupper. Tyvärr har det blivit väldigt många elever i en grupp, men det kommer snart att bli bättre.

På eftermiddagen när jag kom hem efter mitt andra pass i skolan var jag väldigt trött och fick inte allt gjort som jag ville. Jag vet inte om det är det skedet i livet jag är i nu som gör att min energi inte riktigt räcker till som jag vill. Det är som om när jag undervisat i skolan eller på yogan så är jag helt slut efteråt. Nästan utpumpad, som om jag stått på en scen och spelat teater. Det låter kanske konstigt, men det är nog ändå så att jag går in i en roll och vill så gärna göra mitt bästa att jag tar i med all kraft jag har och efteråt vill kroppen bara vila. Jag ska försöka att bli bättre på att planera mina dagar, så att jag inte lägger uppgifter som kräver min intellektuella kapacitet efter jag har undervisat länge 😊.

Mina tre yogalektioner gick i alla fall bra och även om jag känner mig trött efter mina pass, så är jag också ofta fylld med en särskild positiv energi efteråt💕.

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.