Full fart med förberedelserna

150 150 admin
  • 0

Idag har Peter och jag fått hjälp med barnen av mamma och pappa. Jag har varit på IKEA och inhandlat lite saker till yogastudion och det börjar bli så fint. Det är en del runt omkring kvar att göra, men själva “yogarummet” är nästan färdigt. Peter och min pappa  har gjort ett fantastiskt jobb och jag är så tacksam för att de har hjälpt mig så mycket!

Imorse var vi ute och delade ut lite flygblad i området och jag hoppas det kommer in lite fler anmälningar. Det skall bli jättespännande på tisdag. Jag längtar verkligen tills dess!

Nu på eftermiddagen/kvällen skall jag försöka att få ordning här hemma och sedan får jag nog sätta mig med lite rättningar för skolan samtidigt som jag skall slötitta på melodifestivalen. Ibland är det skönt med något som bara är ytligt och underhållande. Jag tror att man behöver sådant då och då!

Igår var förresten min kompis och jag och såg “The Descendants” med George Clooney. Det var en fin film tycker jag och jag njöt av bilderna från Hawaii. För 15 år sedan var min man och jag där och luffade runt mellan öarna och campade. Det var en fantastisk resa och jag hoppas någon gång kunna komma tillbaka. Hawaii är en av de vackraste platserna jag har besökt. Naturen är helt underbar! Ibland har jag svårt att fatta att jag faktiskt rest så mycket som jag har gjort. Sedan vi fick barnen har vi inte haft samma möjlighet att åka på långa resor. Det kostar ju en hel del, tyvärr… Jag tänker på hur viktigt det är att uppskatta det man gjort och upplevt i sitt liv och att inte hela tiden fokusera på det man inte gjort. Resor är något av det bästa som finns, för minnena från dem har man ju med sig hela livet. Mötena med olika människor från andra länder och kulturer har berikat mig otroligt mycket. Efter att ha bott utomlands och rest mycket har jag lärt mig att vi människor är väldigt lika oavsett religion, kultur och natinalitet.

Det var när jag bodde i Melbourne, Australien år 2000, som jag började intressera mig för yoga. Tack vare min nya zeeländska vän fick jag upp ögonen för detta underbara sätt att leva, tänka och träna både mentalt och fysiskt.

Nu skall jag göra lördagsfint här hemma!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.