Fullt med knott!!

819 1024 admin
  • 0

Hej! Hoppas att du har det bra! Här har det varit ett riktigt oväder och just nu är det skönt och svalt med ungefär tjugo grader, men jag befarar att det snart blir lika varmt igen. Väderprognosen säger 34 grader imorgon!

I morse valde jag att springa vid sjön istället för uppe i skogen och jag vet inte om det var ett bra beslut… Det visade sig vara fruktansvärt mycket knott. Jag har aldrig varit med om något liknande. Jag sprang igenom jättestora svärmar och knotten var verkligen överallt. Har aldrig upplevt något liknande… Ett tag var jag nära att ge upp, men jag fortsatte att springa mot Arona och som tur var blev det bättre där.

Jag har läst lite grann på internet om myggor vid Lago Maggiore och det verkar vara ett bekant problem. Tydligen är det värst på kvällarna och på morgonen. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra imorgon, men jag tror jag gör ett nytt försök. Förhoppningsvis kan det inte bli värre, men jag är lite orolig eftersom det regnade idag. Kan det göra det värre tro? Hoppas verkligen inte det!

Efter frukost åkte vi till Stresa som ligger norrut. Vi hittade en strand som var trevlig och där stannade vi faktiskt nästan hela dagen. Jag gjorde min yoga och läste. Nu är jag färdig med “Atonement”. Det var en väldigt speciell bok och det ska bli kul att diskutera den i bokklubben senare i sommar/höst. Jag rekommenderar den varmt (men kom ihåg det är ingen lättläst feelgood :-)).

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar

Johanna

Löprundan i morse
Yoga och läsning på stranden
Oväder i Stresa
Intressant bok!

Leave a Reply

Your email address will not be published.