Hälsningar från Österrike

1024 683 admin
  • 0

Hoppas att ni har haft en fin och lugn jul och att ni kanske också haft tid att yoga lite grand. Jag befinner mig just nu i Österrike på en kortare semester, men jobbar ändå lite med yogan.

Under julhelgen spelade jag in en video, som jag nu håller på att redigera. Jag hoppas bli färdig med den imorgon eller övermorgon. Tyvärr är jag ingen stjärna varken på att spela in eller redigera, men jag hoppas lära mig med tiden, så ni får ha överseende med kvaliteten.

Här i Österrike har jag sprungit med vår hund och yogat hemma i den lägenhet vi hyr. Idag har vi också vandrat i bergen i Liechtenstein och det var underbart väder med strålande sol. Tyvärr finns det nästan ingen snö, men att vara ute i det vackra vädret är bara det skönt. Hoppas även ni i Sverige har fint väder, så att ni kan vara ute (om ni har några lediga dagar mellan jul och nyår).

Om ett par dagar börjar jag min planering för vårterminens yoga på allvar. Anmäl er gärna eller hör av er om ni har några frågor. Mer information hittar ni på min hemsida (www.yogamedjohanna.com).

Namaste,

Signaturebest

IMG_9347

Leave a Reply

Your email address will not be published.