Härlig dag i Hovås och ny video

1024 576 admin
  • 0

Hej!

Det är söndag kväll, men jag känner mig ganska avslappnad eftersom det är klämdag imorgon. Jag har inga lektioner, men måste förbereda en del för skolan och jobba lite med yogan. Det gör jag dock hemifrån.

Nu sitter jag i soffan framför tv:n. Peter tittar på “Happy Valley” på SVT och jag ska göra några saker vid datorn innan jag går och lägger mig. I morse sprang jag med Buster och sedan åkte Peter och jag till Hovåsbadet. Det var första gången som barnen inte var med, en konstig känsla, men något jag måste vänja mig vid nu när de är äldre. Josefina är med en kompis och ska vara borta några dagar. Isabella jobbade och Philippa skulle vara med en kompis. Peter och jag hade i alla fall en mysig dag. Det var ganska blåsigt, men ändå skönt i solen. Jag gjorde min yoga och meditation på klipporna och badade sedan. Det var väldigt uppfriskande, men också härligt. Jag duschar ju kallt varje morgon och jag tror det har hjälpt mig att tåla kallt vatten bättre. Förr var kyla det värsta jag visste. Jag verkligen avskydde kallt vatten och väder, men nu har det blivit mycket bättre. Jag frös inte ens i vattnet och det brukade jag alltid göra förr.

På vägen hem från Hovås handlade Peter och jag och sedan gjorde vi risotto till middag. Efteråt jobbade jag med yogan en stund. Jag la ut en nu video (med fokus på bakåtböjningar). Det är den första videon jag lägger upp som är inspelad utomhus. Som jag har berättat här förut, så har jag ju spelat in ett par videor i trädgården. Du kan titta på den här.

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Imorgon tänkte Peter och jag gå till Frihamnen och titta lite på firandet av Göteborg 400 eller 402 år.

Ha en fin kväll!

Kramar ❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.